torsdag 8 maj 2008

Ett av fem.

Nu är den första veckan av fem uppe i Grythyttan förbi. Jag ska ta mig till Katrineholm idag. Hoppas jag är motiverad nog till att ta mig till Hälsogymet i helgen. Det är ju sjukt länge sen jag tränade. Dock känner jag mig inte speciellt otränad, så förhoppningsvis går det lätt att komma igång igen.

Igår var det återigen dags för en föreläsning i "Kreativ Matlagning". De sista två timmarna var nog de mest givande. Då hade jag fått i mig lite kaffe och kände att jag kunde koncentrera mig. Vi fick ut uppgift I, som skall göras över helgen. Den består av sju olika övningar, där man ska undersöka färger och hur dessa påverkas av varandra. Det kan bli intressant.

Efter föreläsningen blev det öl- och pizzainköp och sedan satte vi oss på en filt i solen och bara njöt av tillvaron. Jag har saknat D och R. Och D har ju saknat min oförskämdhet lite grann. En sväng ner till Guldkusten blev det senare. Jag, D och R satt på klipporna, drack öl, rökte, lyssnade på musik och betraktade solnedgången. Underbart! En runda på puben blev det sen. Det är lite roligt att träffa folk som man inte sett på ca 3 månader, men det ska bli skönt att slippa se vissa om en dryg månad.

Så är det. Puss hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar