torsdag 8 maj 2008

jag vet inte.

Varför lät jag det inte bara vara igår? Det är så mycket lättare när jag slipper tänka, känna efter, fundera, analysera... Det är lättare att bara vara. Ställ inga krav på mig, jag har krav ändå på mig själv så det räcker för ett helt kompani. K sa åt mig i måndags att jag är depressiv. Att han och N kan se det på mig, för de själv varit djupt nere och känner igen sig i hur jag är. Hur är jag? Vad är det som syns på mig? Det är svårt när jag inte vet själv. Jag har mina krav på mig själv. Jag har min ambitionsnivå som gör att jag inte pallar att göra fel. perfektionism. inget är bra nog. det blir aldrig bra nog. jag kan alltid göra bättre. är det egentligen lättare för mig att bara vara? jag vet inte. jag vet ingenting. eller jo, jag vet att det är lättare att bara låta saker vara. slippa tänka. slippa känna efter. slippa såra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar