fredag 30 maj 2008

Kollektivet populär

Det är flyttpackning på G i Ann-Sofies lägenhet inatt. Vi verkar ha blivit omtalade de senaste veckorna. Jag har tydligen hoppat av skolan, med en dryg vecka kvar. Ann-Sofie hade dragit till Tyskland (för gott?). Och Jag och Ann-Sofie ska tydligen bo ihop med Daniel och Robin den sista veckan. Äh, det ska bli skönt att slippa de här människorna om en dryg vecka. Jag ska nog ens vara med på examensfesten på kvällen. Det känns faktiskt som det kvittar. Man har träffat samma människor i stort sett varenda onsdag i två års tid. Äh, jag vill bort härifrån nu. Jag lider med de människor som ska gå ett tredje år här uppe. Visst, Grythyttan är vackert, men som studenthåla, nej tack. Aw. Det är jobbigt att vara populär. FUCK YOU ALL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar