söndag 25 maj 2008

Livet på landet...

Gräsklippning, lite röjning med trimmern, utedass, fågelkvitter. Ah, det är underbart.

Igår körde jag Ann-Sofie till Skavsta. Väl framme inser vi att bilen låter liiite konstigt. Ann-Sofie ringer sin far för att fråga om bilen. Jag hör inte mycket av första delen av samtalet, men sen låter det "Ska jag ställa den på långtidsparkeringen då?" osv. Oh, bra. Jag skulle på förfest till klassfesten kl fem, och vi var på Skavsta strax innan fyra. Aja, det visade sig i alla fall att ett av däcken satt löst. Skumt. Så bilmekanikern Therese får byta ut tre av bultarna på det däcket mot tre andra från de övriga däcken. Det kom två äldre herrar och frågade om det gick bra för oss, när jag stod där och hoppade på fälgkorset. De gick lika snabbt igen, då de insåg att vi hade saken under kontroll och visst klarade av bultbytet själva.

Klassfesten igår var väl sådär. Vissa människor förändras ju verkligen aldrig. Det blev sådär att folk som umgåtts förut satte sig vid samma bord. De som jag satt med var iofs sånna som jag umgås med idag, plus två till som jag absolut inte umgicks med tidigare. Det var roligt i vilket fall som helst. Statt var tråkigt. Varvlopp. Puss hej!

2 kommentarer:

  1. Utedass är urk, annars lät det mysigt. :) Jag skulle aldrig gå på klassträff, varför lixom?

    SvaraRadera
  2. gratis drink va ju gott iaf ;) /T2

    SvaraRadera