tisdag 27 maj 2008

Solen skiner.

Idag har jag pallrat mig iväg till banken och löst in den där utbetalningsavin på hela 101 kronor. Gick bort till Synsam och köpte linsvätska. Var en sväng till klubben också, och konstaterade en väl medveten viktuppgång. Idag är det inte jag som sitter i solen hela dagen, även om det visserligen skulle vara skönt. Jag har precis skrivit klart PM:et om Perfectionist. Det var väl på tiden. Det skulle ju trots allt ha varit klart 20 mars förra året. Men bättre sent än aldrig. Skönt att bocka av något på "att-göra-listan".

För övrigt så har jag införskaffat tre nya pennor idag. 4B, 6B och 8B. Har bara provat 8B hittills. Ett nyinköpt äpple har tecknats. Ett flertal gånger. Åh. Ge mig bara Godkänt på praktikkursen, ledarskapskursen och kreativa matlagningen nu, så är jag klar! :D Nu ska jag skriva ett till PM. Hurra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar