onsdag 28 maj 2008

ursäkta, jag har nog kommit fel...

Temat på puben ikväll är som rubriken säger. Ann-Sofie och grannhuset och massa annat löst folk grillar ikväll och dricker öl. Jag kurerar mig. Sofia var här uppe för en stund sen. När hon gick ramlade det in två tjejer som skulle gå på toaletten. Jaja, tänkte jag, ska det springa folk här hela kvällen nu. Efter att den första tjejen varit på toa så insåg hon att jag satt här inne. "Jaha, bor du också här, med Malin?" -Eh, nä. med Ann-Sofie. Då insåg flickebarnet att hon var i fel lägenhet. Det blev ganska komiskt med tanke på pubens tema för kvällen.

För övrigt så blev vi stoppade av farbror blå kl 05:30 imorse. Ann-Sofie fick blåsa och visa körkortet. Hihi.

1 kommentar:

  1. Hahaha, låter som något som passar sörmland, tyvärr ;)

    SvaraRadera