onsdag 11 juni 2008

Tankar

Vad gör man när målen är nådda och drömmar inte längre existerar? Handlar det verkligen bara om att må bra och vara lycklig? Sätta upp nya mål kanske? Skriva en ny "att-göra-lista"? Det är konstigt hur saker blir som de blir. Det finns saker jag önskade aldrig hade hänt, men ändå gjorde det. Det finns saker jag önskar hade hänt, men som inte hände.

Tidigare idag bläddrade jag igenom lite bilder från den senaste tiden. De senaste veckorna har bara blivit till minnen. Minnesbilder. Vad är meningen? Att jag ska ligga där i min dödsbädd och minnas livet, i bilder. En känsla kopplad till varje bild. Känslor. Kopplade till tankar. Bilder. Minnen. Och så tänker jag på någon i min närhet. Vilken är den första bilden jag får upp? Vilken känsla? Vilken tanke?

Jag vet inte. Är livet en lycklighetstävling?

Jag vill inte delta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar