torsdag 10 juli 2008

Alla dagar är bra dagar.

Precis hemkommen från gymet. Eller ja, hem och hem. Är hemma hos farsan. Har hängt en tvätt och ska ta en dusch. Var och putsade till håret hos Bosse igår. Kortare än kortast. Lite vitare blev det också. Träning med Helena igår. Tänkte jag skulle kliva upp tidigt idag och ge mig iväg och träna och dona med allt inför morgondagen, men det blev senare än vanligt idag. Planering är bra. Tur att den inte är så strikt. Blev i alla fall 45 min på crosstrainern idag. Igår blev det nog bara 25, men då styrketränade vi lite också. Hur som helst. Duschen nu, och sen försöka få i mig någon mat innan jobbet vid 14. Och så ska jag försöka att inte stressa så mycket, men fan. Dagarna är för korta och för få. Men bra. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar