torsdag 3 juli 2008

Fullt upp.

Ledig måndag. Var i Norrköping och shoppade med Helena. Blev nya jeans, ett par toppar, en hög med trosor, silverschampo, vax och lite mat. Kaffebesök på tisdag förmiddag, efter träningspass och besök på klubben. Jobbade tisdag kväll. Körde service med Monica. De andra slutade tidigare så jag var ensam sista timmen. Skönt, men lite tråkigt. Ska se idag om surdegen tagit sig. Igår var jag ledig, så jag och mormor var i Tuna Park och shoppade. Blev en BH och en massa presenter till Rasmus, som fyller två på fredag. Kalas på lördag och sedan jobb på kvällen. Fullt upp. Snart dags att åka o jobba igen. Jobbar kväll idag och café imorgon. Jag hoppas det är lugnt, för jag har inte så stor koll på det känns det som. Det är mycket i huvudet nu. För mycket kanske. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar