torsdag 17 juli 2008

Hemmadag?

Vaknade ganska skapligt idag, tog tag i disken som jag inte orkade dona med igår. Sedan ringde mormor och frågade när jag skulle komma in till stan, för det är ju sååå viktigt att tvätta bilen innan besiktningen imorgon, något som hon för övrigt påpekat de senaste tre-fyra veckorna. Planen för mig var att besöka skatteverket, försäkringskassan och länsförsäkringar igår, men fick skjuta upp det tills idag på grund av att jag inte var alldeles pigg igår. Att jag ska besöka dessa ställen under dagen betyder inte att jag ska göra det prick kl 9 när de öppnar, utan att jag ska göra det någon gång innan klockan 15, vilket var svårt för min kära mormor att förstå. Hur som, så åkte jag in till stan runt halv tio. Bort till familjen Bus och började dammsuga ur bilen. Efter att jag klarat av ena halvan av framsätet så låste sig ryggen på mig. Aj! Men det var ju bara att göra färdigt. Tyckte Malin kunde åka med mormor och tvätta bilen istället för mig, men Malin gav förslaget att vi skulle åka till CleanCar istället och tvätta själva. Sagt och gjort. Efter det gjorde jag det jag skulle göra på stan innan jag åkte till Storgatan och käkade lunch med D. Fick en oväntad komplimang av den trevliga killen från gymet idag. Det gjorde mig glad ett tag. Efter lunch, apoteksbesök och lite kaffe så drog jag bort till gymet och drack kaffe med Sven-E och Helena. Trevligt. Hängde på gymet en stund också. Trevligt som fan där, även om jag är sjuk, så jag inte kan träna. Sedan var jag borta till mormor och lämnade av bilen. Utan att hon ens tittat på bilen, så var hon inte sen att påpeka att jag inte kan tvätta bilar. Tack för den. Och tjata om huruvida och när jag ska packa inför Korsika. Jag borde ringa K imorgon och ställa lite frågor. Leta upp mitt pass. Hur som. Efter ett nedvärderande besök hos mormor så gick jag bort till David. Blev bjuden på lite krubb och sen blev det en hojtur. Det gick väldigt fort en stund. Men det var skoj. Senare blev det en pizza med P innan hemfärd. Heldagsaktivitet, hemma igen strax efter 22. Ringde CF och frågade om det är okej att arbeta när man är genomförkyld. Han bad mig återkomma om status vid 12 imorgon. Känner mig verkligen inte på topp. Förkyld är så jobbigt att vara. Jag älskar när du rör mig, och när du är här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar