måndag 28 juli 2008

Hur blev det så?

Så, jag överlevde min första dag i köket. En kort morgonpromenix vid 7. In i köket vid 9 imorse. Filéade lite apelsiner, hjälpte Micke med lite paninis. Sedan blev det en sväng till piren. Tog ett dopp och solade lite. En lunch på Eden. In i köket igen vid 15. Skära upp brunisar till ca 160 pers. Började med melontartaren för morgondagen. O så servicen... 2 desserter... 4+1 desserter... kidsclub 9 desserter... 29+5 desserter. Ja tack! 154 desserter + x antal kanske 50 barndesserter senare. GAH! Vad håller jag på med? Vad gör jag här? Hur kom jag hit? Jag har iaf det bästa rummet. Och jag är GLAD att jag har eget rum. Jag hoppas det förblir så...

2 kommentarer:

  1. Hoppas du får det bra och trivs. Du blir iallafall en erfarenhet rikare. Ha det bra. Anki

    SvaraRadera
  2. Det låter inte så hemskt ju. Man kommer snabbt in i takten och då går det mesta på automatik. Kram!!

    SvaraRadera