söndag 6 juli 2008

Hypo-Tes

Cafédagen i fredags flöt på bra. Från strax efter tolv till prick fyra var det fullt ös. Inte ens ens stund över till matintag blev det. Snällt nog blev jag bjuden på tacos hemma hos min far på kvällen. Igår blev det kalas hos familjen Bus. God moussetårta, som Malin hade bakat. Trevligt att träffa vissa som man inte träffat på ett bra tag. Efter kalaset blev det en sväng till gymet och sedan skulle jag och Emelie agera bartenders på en 30-årsfest utanför Flen. Lite halvnervöst, men med ett leende på läpparna löser sig det mesta. Lite pengar och en box vin rikare åkte vi därifrån efter ett avslappnat 6-timmarspass. Vem ska dricka vin med mig? Kom i säng efter halv tre inatt och nu ska jag åka till farsan o duscha. Sedan återstår att se vad som händer resten av dagen. Puss!

1 kommentar: