fredag 25 juli 2008

Korsika nästa.

Dags att börja packa nu kanske. Mitt flyg går ju om drygt nio timmar. Ynka nio timmar. Gah! Galet. Imorgon befinner jag mig i Frankrike. På en ö i Medelhavet. Skumt! Robin kom hit igår kväll medan jag var på jobbet. Blev en ganska tidig kväll på jobbet igår för övrigt - skönt! Vi drack lite öl igår, och idag tog vi ett dopp vid Djulö. Sprang på två grythyttingar där - kul, lite konstigt, men sånt är väl livet. Efter Djulö blev det en glass på stan och uträttande av lite ärenden. Lunch i parken med mamma. Ett sista pass på gymet hanns med också, eller tja, prioriterades att hinna med. Nu ska jag fixa här innan Niklas kommer och hämtar mig om några timmar. Jag ska ju fan vara borta toklänge. Det har jag nog inte riktigt förstått. Det känns som jag ska åka på charter, fast ändå inte. Aja, det märks väl om jag längtar hem. Och jag hoppas det blir bra. Det blir väl vad jag gör det till. Korsika nästa. Puss!

1 kommentar:

  1. Vem av mig är jag26 juli 2008 10:38

    Du kommer inte sakna oss, men vi kommer sakna dig :)

    Vi tänker på dig hoppas du kommer att ha de bra :)

    Sköt om dig vännen

    SvaraRadera