torsdag 12 mars 2009

Fysisk smärta

Jag är helt främmande det här med fysiska skador. Att ha ont i huvudet, träningsvärk, ont i magen, feber eller whatever. Det funkar ju, jag vet att det går över. Men en jävla tå som ska läka på insidan. Hur funkar det? Kan jag jobba om fyra dagar? Kan jag jobba nästa helg? Jag har ingen aning. Jag bara halvligger här och väntar på att det ska läka. Det ska tydligen läkas bättre om man inte rör på sig. Hur mycket pajar jag läkningen de gångerna jag hoppar iväg till badrummet? Eller de gångerna jag råkade sträcka ut tån inatt? Ont som fan gjorde det i alla fall. Två till fyra veckors läkning - sen när har jag tid med det? Vad jag vet så får man ingen sjukpenning heller om man inte är berättigad till a-kassa. Det är ju helt fantastiskt det svenska samhället. O nyss fick jag ett samtal om ett perfekt jobb att komplettera mitt dagiskocksjobb med, men nej då, jag har krossat tån, så jag vet inte när jag kan jobba. För övrigt så trodde jag att den här typen av fysiska skador skulle göra mer ont än vad det gör. Jag är inte imponerad. Inte alls imponerad. Läk bara, läk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar