måndag 7 december 2009

Ännu en perfekt dag i en perfekt värld.

Ännu en dag börjar gå mot sitt slut. Shopping på outletten med Fia och en lång fika/lunch med samtal om världsliga ting, där vi kom fram till att vi har det så bra! Shoppade iofs bara ett par Craft-strumpor och tre plåtburkar till mina pepparkakor. Väldigt mycket löparkläder fanns det på outletten nu när löparsäsongen börjar ta slut för de flesta. Jag har velat halva kvällen om jag ska våga eller inte våga ta en runda asfaltslöpning, och hur långt jag i så fall ska våga mig på, utan att benet ska ta skada. Jag provar när jag vaknar imorgon, innan jag går iväg till Viktväktarna för veckans dom. Laddade upp med lite choklad och lakritskolor idag, får se vad vågen landar på imorgon. Det blev i alla fall en liten promenix ikväll. Och lite kaffe. och choklad som sagt. Ska äta ett par clementiner nu och gå o lägga mig sen.

179,5 cm tomte.

1 kommentar:

  1. Lycka till på klubben! :D Och på asfalten, ta det lugnt bara. Du vinner inget på att stressa, vänj dig långsamt!

    Puss

    SvaraRadera