onsdag 9 december 2009

Cykla.

Denna perfekta dag började med att jag vaknade på tok för tidigt (omkring halv fem) och började fnula lite. Somnade i alla fall om efter inte alltför mycket tänkande och vaknade igen när alarmet pep vid strax efter halv sju. Upp och hoppa och iväg till sjukhuset för ljusbehandling. När jag ändå drog iväg så kunde jag väl likväl ta på mig träningskläder och cykla till gymet också. Sagt och gjort. 3 min o 30 sekunder ljusbehandling - röd! - och sen 45 min på spinningcykeln på gymet. Fick sällskap första kvarten av någon äldre dam, som sedan gick ner för att styrketräna. Jag gillar den nya övervåningen i gymet. Skönt att ha utsikt över alla maskiner, och vad det är för folk. I och för sig var det rätt lugnt med folk imorse. Men jag träffar ju alltid någon jag "känner" som ska påpeka att den inte sett mig där på länge. "Känner" som i att vi känner igen varandra, för att jag var där varje morgon i princip från december till augusti. Cyklingen gick fint, benet kändes heeelt okej, men det är en jävla utmaning att sitta kvar på den där cykeln. Det är inte speciellt underhållande att bara sitta där och trampa på. Men jag kom att tänka på Biggest Loser och att jag fan inte skulle ge upp. Imorgon blir det en sväng till sjukgymnasten o sen bakning hos farmor. En löprunda skulle sitta fint också. Jag har ju inte ont så länge jag rör på mig. Ska sova på saken, men först mat. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar