fredag 18 december 2009

Du måste lära dig att slappna av, Therese!

Jag kan slappna av när jag gjort det jag ska. Golvet tycks alltid bli smutsigt, hur mycket jag än dammsuger. Det ser ut att bli disk hela tiden, även om jag diskar 5-6 gånger per dag. Den rena tvätten ser inte ut att bli vikt av sig själv. Hur mycket jag än städar, diskar och viker tvätt, så ser det inte ut att finnas något slut. Nu är det iofs nydammsuget här, disken diskad och tvätten vikt. Men snart är min Jansson klar i ugnen och det kommer att bli ny disk. Förmodligen tappar jag väl nåt på golvet och smutsar ner någon kökshandduk, så snart är det väl dags att dammsuga och tvätta igen. Jag kan sätta mig ner och slappna av när det är rent här, och det är ofta. Oftast. Mest hela tiden. Vare sig jag väntar besök eller inte. Saker blir inte gjorda om jag inte själv gör dem. Så är det. Men jag kan slappna av. Eh. Jag har bara lite svårt att sitta still. Danssjukan säger mormor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar