fredag 25 december 2009

Egentid.

Igår när jag kom em från mamma kände jag att jag verkligen behövde egentid. Så jag tog mig tid. Till mig själv. Stängde av ljudet på mobilen, la mig på spikmattan jag fick av L, läste sida upp och sida ned i PS! och sen toksomnade jag innan klockan ens blivit nio. Så himla skönt. Idag har jag ingen inplanerad träning, så jag valde att sova ut. Nu sitter jag här iklädd träningskläder, med tandborsten i munnen och på g till gymet. Konditionsträning kan jag väl inte få för mycket av?

1 kommentar:

  1. Jag verkligen älskar min spikmatta! :o) Duktig du är som tränar så mkt. Jag längtar till gymmet. Imorn blir det iaf nån form av träning på Sats. Längtan! Fick en typ löparjacka av mina föräldrar i julklapp - jag ska komma igång nu :)

    Puss!

    SvaraRadera