söndag 13 december 2009

Glädje!

Upp och iväg till gymet för 45 min på cykeln idag. Lindat ben och segers sportstrumpor på. Försökte att öka, öka och öka motståndet. Minska motstånd, öka hastighet. Skönt! Något som var mindre skönt var att det var nån galning som satt vid roddmaskinen bakom mig och bara körde samtidigt som jag cyklade. När jag var klar så frågade jag honom hur länge han skulle köra egentligen. Minst en timme. Han var också skadad och nu hade han gett sig fan på att träna ändå. En till sån där envis finne. Vasaloppet för sjunge gången skulle det bli för honom. Jag mår bra. Mitt ben känns oförskämt bra. Jag är nöjd. Jag känner glädje i att träna igen! Det är perfekt underlag för löpning idag, men jag tar mina löpsteg imorgon istället. Brödet jag bakade inatt blev grymt gott, som vanligt. Nu går en deg till vetesurisbröd i degblandaren. Det kanske går hem hos de mer svårflirtade brödätarna. Jag var för övrigt över hos min farmor och gav henne en limpa rågsurdegsbröd. Hon hann säga att hon nog inte skulle tycka om det innan hon ens provat. Havrekakor lämnade jag hos farsan, samtidigt som jag tog med lite bakgrejer hem därifrån och drack en kopp kaffe. Frukost intagen o nu dags att fortsätta styra upp den här dagen. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar