tisdag 22 december 2009

Hjärngympa.

Gymbesök strax efter sju imorse för att slippa stöta på någon jävla hantverkare på morgonen. Tänkte cykla 40 minuter. Sedan blev det tio minuter till. Och sen tio till och ytterligare tio. Lyckas jag titta på klockan på jämnt klockslag (30, 40, 50, 60 min) så är det okej att sluta. Jag lyckades inte, eller lät bli rättare sagt. Sedan började jag tänka "om den här låten slutar på ett jämnt klockslag så är det okej att sluta cykla", när jag hade satt i lurarna efter 40 minuter. 70 minuter fick räcka, men det är roligt vad huvudet kan göra för kroppen. Eller hur mycket kroppen kan jobba om huvudet är med.

Pepparkaksbak med Therese2. Till en början fanns ingen ström, för herr hantverkare pajade flertalet proppar. Han fick bjuda på kaffe, för svårt att brygga kaffe utan bryggare (ström). När strömmen väl fungerade så blev det pepparkakor och glögg. Det måste vara roligt att vara hantverkare o komma hem till nån sån där huslig som håller på o bakar o donar o pratar för sju.

O så hade jag bokat tvättstugan mellan 13 o 17 idag, trodde jag, men förvirrad som jag är så var det ju i söndags. Klantigt! Tur den lilla tvättstugan var ledig i alla fall så jag får lite rena träningskläder.

Lunch ute och en sväng till outletten. Therese2 shoppade Craft löpartights och tischa och jag höll hårt i mina ynka intjänade stålars. Duktiga jag! Jag har ett par laster och brister, vissa är jag bättre på att hantera än andra. Shoppingen har jag lärt mig att kontrollera rätt bra. Impulsiviteten och spontaniteten är svårare med.

Nu blir det bakning av julbröd. Pomeransbröd klart! Mumsigt värre! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar