måndag 14 december 2009

Humor!

Det är tur jag har lite humor och inte tar så allvarligt på saker och ting. Min fastighetsskötare ringde precis och sa att det är en vattenskada och de måste riva ut mitt badkar. Så jag kommer inte ha någon dusch eller toalett på x antal veckor. Duscha och gå på toaletten i källaren. Fan så skoj. Jag sa åt honom att grannarna lär ju få roligt när jag springer i trappen i bara handduk.

Imorgon bitti kommer de i alla fall och börjar riva badrum. Fastighetsskötaren var precis här och hämtade en kakelplatta "måste kolla om det finns asbest också". Men men, jag får nytt badrum i alla fall. Alltid något. Men det känns väl sådär att behöva springa ner 4 trappor för att gå på toa. Sånt som händer. Jag påpekade att jag gärna vill ha tvättmaskin sen, och om de ska renovera köket också, så vill jag gärna ha en inbyggd degblandare och en bageriugn och mjöldammsutsug. Hihi.

Jag var iväg till gymet och körde 36 minuter på löpbandet. Blev 5,16 km. Så sjukt tråkigt att springa på bandet. Jag behöver nog ändra inställning. Intala mig själv att det är givande och minst lika harmoniskt och avkopplande att springa inne som att springa ute. Det var skönt att vara på gymet i alla fall. Det tar ett tag innan jag känner mig hemma där igen, men det är på gång. Det är roligt att jag känner igen folk och de hälsar igenkännande på mig. Jag har ju egentligen inte varit borta därifrån så himla länge. Ny dag, nya tag. Puss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar