söndag 6 december 2009

I en perfekt värld.

Jag har fantastisk självdisciplin. Det är därför jag aldrig äter av de lakritskolor, chokladkolor, knäck, kanelbullar, mandelmassebullar och bröd jag bakar. Jag äter nyttig och hälsosam frukost och motionerar regelbundet. Jag äter mellanmål någon gång mellan frukost och lunch och mellan lunch och middag. Jag äter alltid hemlagad näringsriktig lunch och middag. Jag äter fem frukter eller grönsaker om dagen för att få i mig rikligt med vitaminer. Jag äter kalciumrika produkter för att motverka benskörhet. Jag äter nyttiga fetter. Jag dricker minst två liter vatten varje dag. Jag undviker drycker med sötningsmedel. Jag dricker hellre te än kaffe. Jag går hellre än tar bilen/bussen. Jag sover minst åtta timmar per natt och vaknar alltid utvilad. Jag följer mitt hjärta och väljer det som är bäst för mig. Jag mår bra och är tillfreds med tillvaron.

I en perfekt värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar