söndag 20 december 2009

Jag älskar vintern!

Bästa tiden att promenera till gymet är söndag förmdidag. Då är det så lugnt och stilla ute. I princip inga bilar, bussar eller lastbilar som kör på vägarna. En dag som denna knarrar det sådär härligt under skosulorna. Och det bästa är att jag klär på mig så pass mycket kläder att jag inte behöver frysa heller. En perfekt dag att njuta av denna härliga vinter! Vem trodde jag någonsin skulle kunna älska och uppskatta vintern?

2 kommentarer:

  1. När det är kallt och vitt och tyst (förutom knarret då ;-), då måste man älska vintern.
    Och snöskottning är motion dessutom.

    SvaraRadera
  2. Jaaa, jag älskar det jag med! Helt freakin lovely! :o) Var ute och gick i nästan två timmar i söndags, fantastiskt. I dagsljus och snö som gör det ännu ljusare. Mmmmmm I like!

    SvaraRadera