lördag 19 december 2009

Jag vill inte vara den.

Jag reflekterade över en situation som uppstod på gymet tidigare idag. Efter att jag hade kört mina 45 minuter på AMTn så gick jag upp för att stretcha på den nybyggda delen. Där uppe fanns en överviktig tjej, hennes man och deras två barn. Mannen körde på i roddmaskinen. Tjejen stod på knä och körde med magrullarna, och barnen lekte väl mest. Jag hämtade en matta som låg bakom henne och sen satte jag mig för att stretcha benen. I ungefär samma ögonblick som jag kom upp för trappen så slutade hon med magrullarna. Hon satte sig för att motionscykla i inte ens minut. Sedan gav hon upp. Hade jag varit hon och inte varit motiverad och säker i mig själv, så hade jag gjort samma sak. Ungefär som när jag knappt vågar gå in i broilerrummet, när alla de där tokvältränade är där. Jag vill inte vara den som skrämmer bort och gör någon omotiverad. Jag vill att de ska tänka "Jag vill bli som hon", inte "fan vad tjock jag är" och ge upp och gå hem och tröstäta. :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar