onsdag 30 december 2009

Kostplanering.

Det underlättar väldigt mycket när jag planerar vad jag ska stoppa i mig. Det räcker för mig att planera en dag i taget när jag räknar points. MEN när jag inte planerar alls, som idag, så var mina points slut strax efter klockan fem idag. Så kom jag på den genialiska idén att koka en hög med morötter att äta ikväll. Jag hade ändå inte ätit tillräckligt med grönsaker idag. Nu har jag fått i mig ca 400 gram kokta morötter och sitter och kliar sönder min kropp. Jag tål kokta morötter, men inte råa, så skalandet av morötterna har fått min kropp att reagera. GAH! Det kan jag ju tänka på innan nästa gång. Återigen ger alla val konsekvenser. Kostplanering ska göras, sen om den följs är en annan sak, men då har jag i alla fall en plan. Hua!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar