måndag 21 december 2009

Måndag. 36 min. 6,06 km.

Löpning på bandet. Det gick fint. Det är inte konditionen som sätter stopp för mig. Det är huvudet, men det visste jag ju redan. Är huvudet med så sköter benen sig själva. En fot framför den andra. Blicken framåt. Hållningen. Fotisättningen. Igår satte jag bandet på 10,0, idag på 10,2. Sänkte till 10,0 efter 3 km. Ökade på slutet igen. Skönt! Skönt som fan att överleva! Att klara av! Att övervinna sig själv!

Jag tror jag stod i säkert 3-4 minuter och knöt skorna innan jag började springa. De måste ju sitta perfekt, för att resultatet av löpningen ska bli perfekt. Och för att jag ska orka, för att jag inte ska ge upp. Men jag går ju inte i löparskor, eller vad var det som ekade i mitt huvud i somras. Den tanken dök upp ett flertal gånger imorse. Överlev tiden, det kommer mentala svackor. Tanken var idag att jag skulle få lite ont i benet i alla fall inför eftermiddagens sjukgymnastbesök, men icke. Igår sprang jag med kompressionsstrumpor, och fick inte ont. Idag sprang jag med vanliga strumpor och fick inte ont heller. Det känns jävla underbart! Måtte det bara hålla i sig. De där elplattorna och ultraljudet och massagen och sjukgymnasten kanske hjälper... Efter löpningen blev det lite bålträning och stretch av lår, vader, höfter och rumpa. Det ska ju bli en marathonlöpare av mig för fan!

Efter träningen blev det som vanligt omklädningsrumssnack. Jag har en plan.

En tur till Norrköping för lite shopping med Fia. Köpte mig en ny parfym, som jag inte vet om jag tycker om än. Och en blekning. Blekt utväxten hemma hos familjen Bus och när jag kom in till byn igen så kom jag på att jag glömt lämna tillbaks filmen från igår. 30 kr i böter. Hurra!

För övrigt ser mitt badrum och hall ut som en byggarbetsplats. Det låg ett brev från "Dogge" på golvet i hallen att jag inte skulle bli helt förskräckt när jag öppnade toalettdören. Vem denna Dogge är kanske jag får se imorgon, för då ska han tydligen återkomma och fortsätta och böka där inne i badrummet. O jag ska baka och dona imorgon med Therese 2, som har kommit upp över jul från Malmö. Skoj skoj! Kanske bror min kommer förbi också.

Vad räknas till sedvanligt underhåll egentligen? Inte räknas väl vattenskada och avsaknad av dusch i x antal veckor? Målning o tapetsering o sånt har jag googlat mig till.... Hyresavdrag?

Tjolahopp!

1 kommentar:

  1. Du är så jävla bra! :D

    Vattenskada och avsaknad av dusch = krääääääv hyresavdrag! Det hade jag fan gjort iaf. Är inte med i hyresgästföreningen (dom gör ju ändå inget), men tror absolut du kan göra det. Lite i alla fall!

    Attans. Nu måste du ju gå till gymmet varje dag så du får duschat. Jävla otur! ;o)

    Fan vad jag svär då.

    SvaraRadera