torsdag 31 december 2009

Nyårsfirande.

Mitt nyårsfirande blir i soffläge med ett par filmer, ett glas eller tre med pepsi max och lite chips kanske. Jag har varit hos mormor och ätit smörgåstårta. Gottit som fan! Det var så jävla länge sedan jag åt det. Jag firar nyår i min ensamhet, men det gör mig inte ett jävla dugg. Nästa år kanske jag inte är förkyld och kan löpa in det nya året. Det är nästan så att jag skulle kunna gå till gymet o cykla in det nya året idag. Kanske gör det. Vem vet. Något nytt behövs ju för att ersätta det gamla fylleslaget varenda nyår... O fan så bra, nu är mitt gymkort förlängt med 365 dagar. Kan det bli bättre?

4 kommentarer:

 1. Gott nytt år på dig!
  Du är inte ensam om att fira nyår i soffan...

  SvaraRadera
 2. jag firar också i soffläge! :-)

  SvaraRadera
 3. Träningsglädje: Härligt! Cykla/löpa in det nya året? :P

  SvaraRadera