onsdag 23 december 2009

Onsdag. 8,05 km. + 2x100meter.

Det är så jävla underbart att bara spöa skiten ur den där inre rösten som vill ligga kvar i sängen, skjuta på träningen, sluta springa under löpturen o som bara vill jävlas med det motiverade jaget. 48 minuter på löpbandet idag. Ibland vill jag ge upp, men någonstans där i huvudet så är det en röst som säger "Överlev sträckan, det kommer mentala svackor!". Det enda som finns är nu, och jag ska göra mitt bästa. Jag ska springa ett marathon om ett knappt halvår. En fot framför den andra. Ett steg till. En minut till. En halvkilometer till. Och en till. Och när de där 48 minuterna passerat infinner sig en sådan härlig känsla i kroppen. Jag klarade av det, jag övervann mig själv. IGEN! Det var skönt att sedan öka tempot med 50% och springa 2x100m. Han som gick på löpbandet bredvid muttrade något om att jag är galen. Jag har inte råd att missa något träningspass. Jag är tacksam att jag är frisk och stark. Fan vad bra jag är!

2 kommentarer: