måndag 7 december 2009

Service!

Insåg när jag skulle ge mig ut förut att det blivit ett hål i meshen ovanför tån i mina nya Asics Kayano. Och jag som inte ens sprungit speciellt mycket i dem. Tog en titt på Funbeat och kom fram till att det har varit ca åtta mils löpning sedan jag köpte dem i slutet på september. Hua! Dåligt med träning, men kan ju bero på ett ont ben. Hur som, det var väl bäst att bara springa ner till Jörgen på Team Sportia för att försöka reklamera skorna. Skor för nästan tvåtusen kronor borde ju ha bättre kvalitet kan tyckas. Det fanns i alla fall inga att byta till i samma storlek, så jag fick behålla dem tills vidare och var välkommen tillbaks när nästa års modell kommer i januari/februari någon gång. Ett litet hål, de går ju fortfarande att använda, och ett par sprillans skor att springa in i vår. Tack för det!

Jag tog ett varv i spåret förut förresten. Och fokuserade på att sätta i foten i marken, mer inåt än utåt, men samtidigt försöka vinkla foten något utåt och använda tån så normalt som möjligt. Och gissa vad. Det gör inte ont nu. Jag tog det säkra före det osäkra och promenerade till och från spåret också. Dock var egentligen planen att jag skulle promenera när jag klädde på mig, så jag hade ju på tok för mycket kläder på mig för att springa. Och min kondition är verkligen inte på topp just nu, men snart så. I do my very best.

1 kommentar:

  1. Tack själv för i fredags! :)

    Åh va bra du är! Om du fokuserar på fotisättningen ett tag nu så kommer det säkert gå av sig självt om ett tag! Fan va skööööönt! =)

    Kram

    SvaraRadera