fredag 11 december 2009

Spring för livet!

1,9 km löpning imorse. Mitt huvud vill inte springa i spåret varv efter varv. Det vill inte jag heller. Mitt ben vill förmodligen det. Efter sjukhusbehandling vid 11 har jag bakat havrekakor, sånna som farmor brukar baka till jul. De smakar typ ingenting, men är rätt goda med massa ost på. Inte speciellt upplyftande att baka dem heller. Kavla ut deg, stansa ut runda kakor, lägga på plåt, nagga och in i ugnen. Ungefär som pepparkakor med andra ord. Rastlöst, och varmt och jävligt här inne efter att ha öppnat ugnsluckan femton gånger dampade jag. Det kliar på mig och jag behövde duscha, lika bra att träna innan! Jag behöver träna, men jag har ingen lust att dra till gymet och stå och nöta på CT:n. Jag vill uuuuuuuut! Tog på mig löparkläderna igen och drog ut och toksprang. På asfalt. På grusväg. Drygt 3,5 km. I huvudet ekade bara "SPRING FÖR HELVETE!! Jag blir aldrig någon marathonlöpare genom att stå på crosstrainern eller sitta hemma och klaga på att jag har ont i benet". Nu får det bära eller brista. Om jag så ska springa tills jag stupar. Det gör inte ont. Det gör inte ont. Det gör inte ont. JÄVLA BEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar