onsdag 30 december 2009

Ständigt ifrågasättande ego!

Tredje dagen nu, och satan i gatan vad egot ifrågasätter mig. Precis allt ska tydligen ifrågasättas och hittas argument för. Jag har inte hört av mig, men jag lät egot ta över en stund imorse och fick välja väg hem från sjukhuset. Egot valde den vägen där det fanns risk att springa på honom vid just den tidpunkten. Det kom ett meddelande på Msn senare, som jag inte borde ha svarat på ens, men jag hittade tydligen inget argument för att inte svara. Jag måste väl vara trevlig, för hur snällt är det att bara ignorera. Gah! Bäst för mig är att låta bli, varför gör jag det bara inte? Msn kanske inte gör så mycket skada, men vad gör jag om han vill ses? Kan jag låta bli att träffas? Just nu kan jag, men om egot är starkare än mig själv då?

Samma sak när jag försöker att räkna points och hålla mig till en plan. Det går bra att äta frukost, lunch, sedan börjar egot ifrågasätta. Lite tung i huvudet, kanske behöver socker? Du kommer ju ändå inte klara hela dagen, eller i bästa fall mer än en dag. Fan ta egot! EN DAG I TAGET!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar