lördag 5 december 2009

Stockholm! Löplabbet.

Hann med att träffa vänner, shoppa lite och besöka löplabbet. Efter att jag och Jenny från Halmstad pratat i en sisådär fem år via nätet så blev det äntligen av att vi sågs. Skitkul! Passade även på att träffa min gamla jobbarkompis och spana in hans nya lägenhet. Fint som fan! Jag köpte mig ett par nya jeans (välbehövligt!). Jag förbrukar rätt mycket jeans tror jag. Efter jeansköpet tog vi en promenix förbi löplabbet för att se om jag kunde få någon hjälp att analysera hur jag springer. På med testskor och upp på bandet. Jodå, normal fotisättning på högerfoten. Vänsterfoten däremot sätter jag i främre utsidan av foten först. Hur skumt är inte det? Inte undras på att jag får ont på insidan av underbenet då för att balansera upp. Och mina asics gel kayano skulle inte alls vara bra med mina "normala" fotisättning. Så då fick jag snällt prova x antal normala skor och efter att ha hittat ett par som satt rätt bra på foten, så fick jag springa lite på bandet igen. Och vad visar sig då, om inte att jag visst behöver skor med pronationsstöd. Fast det jag behöver mest är nog att öva på att springa normalt med vänsterfoten. Lita på att foten klarar av det, för det gör den ju. Hann med att besöka Kreativ Insikt också. Införskaffade morgonpeppningskort och jag väljer-kort. Sjukt trevlig butik som ligger nästan vid Mariatorget. Skön promenad från centralen och tillbaks också. Lite sushi blev det för mig och Jenny innan det var dags för henne att åka till flyget och för mig att ta tåget hem igen. Fixade klart en liten tårta till Fia som ska ha kalas imorgon. Gottit! Nu blir det sängen, för jag är komatrött efter den här dagen. Puss!1 kommentar: