fredag 18 december 2009

Träningsglädje

Träningsglädje - träningsblogg no 1.

Hemkommen efter en promenad i vinterkylan. Kylan riktigt biter tag i kinderna. Skönt! Promenad från gymet det vill säga. Idag blev det ett benpass och 10 min på cykeln. Kan ju hoppas att jag inte har alltför mycket träningsvärk imorgon, även om det vore lite skönt. Jag har fortfarande värk i bröst och biceps efter tisdagens pass.


När jag promenerade iväg till sjukhuset vid 8, så tänkte jag på att det alltid är jag som hör av mig och ska dra med folk till gymet osv. Jag skulle bli glad om någon tjatade iväg mig om jag är omotiverad. Efter mitt gympass tänkte jag på hur glad jag blir av att träna. Hur mycket energi jag får. Även om det inte alltid går jättebra på gymet eller i skogen eller på bandet, så har jag ändå gjort något som får mig att känna träningsglädje. Det borde flera känna, hitta och ta vara på.

Idag väljer jag att vara glad. Vad väljer du?

1 kommentar:

  1. tack :)
    (mitt tidigare inlägg till trots)
    roligt att höra att du ska bli vv-konsulent!

    SvaraRadera