fredag 18 december 2009

Viktminskning

Att gå ner i vikt är lätt. Förutsatt att man är motiverad och verkligen vill gå ner i vikt. Jag försöker att äta bra och nyttigt och hälsosamt, för att jag vill vara smal och jag vill hålla min vikt. Jag har ingen skyldighet att ta någon skit för mitt sätt att se på mat. Visst, jag kan hjälpa andra att gå ner i vikt, men det är inte jag som väljer vad någon annan stoppar i sin mun. Jag kan göra hur många kostplaneringar eller matsedlar som helst med nyttig och hälsosam mat, men vad hjälper det om man ändå inte äter det? Vad gör ett bra träningsschema om man inte följer det? Jag ska börja jobba som viktväktarkonsulent om ett par månader. Ett system som jag kan utan och innan. Jag vet att det fungerar, det har vetenskaplig bakgrund och är ständigt under utveckling. Den som påstår annat har inte gett det ett seriöst försök eller är rädd för att prova. Så är det. Bevisa gärna motsatsen. Jag ska i alla fall se till att folk går ner i vikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar