fredag 22 januari 2010

Älska utmaningarna!

Det blev en lång utbildningsdag i Linköping idag. Det var jag och fyra andra jättetrevliga tjejer där. Lite halvnervöst, men jag kan ju inte annat än göra mitt bästa. Jag behöver det här. Grym utmaning för mig. Jag är ju inte en sån som gillar att prata inför massa folk direkt. Vändningen kom nog när jag överlevde den där redovisningen i Grythyttan inför drygt 40 personer. Innan det mer eller mindre vägrade jag hålla föredrag eller hann få psykbryt innan jag ens hann genomföra något. Idag blev det två redovisningar. Jag tror jag klarade av båda två bra. Det känns ju lite skumt att genomföra en övningssituation för någonting som jag redan genomfört i klass hos Viktväktarna, men å andra sidan är det bra med ordentliga genomgångar, se hur andra gör och såklart få en massa feedback. Bara att suga i sig av alla erfarenheter. Under nästa utbildningssteg ska vi lära oss att hålla i klasser, presentera kostprogram, osv osv. Det blir många presentationer då. Jag ser fram emot det faktiskt. Jag tror att det kommer att gå bra. Jag älskar utmaningarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar