torsdag 14 januari 2010

Hantera toppen!

Min största utmaning just nu är att hantera toppen. Att vända på problematiken från att hantera svackorna när de kommer till att faktiskt hantera att vara på toppen, att må bra. Jag vet faktiskt inte hur jag ska tänka eller göra, för just nu är jag bara. Det känns som jag vill vara medveten om vad jag är och gör också. Så jag lär väl analysera vidare en stund. Varje dag är en dag av lärande och nya insikter.

2 kommentarer:

  1. och jag vill lära mig att bry mig om andra mindre. jag gillar inte känslan av att jag måste vara likeable hela tiden. jag vill vara säker på att jag är bra och att jag duger ändå!

    SvaraRadera
  2. När man kommer på att man trivs med vad man gör, och vem man är, då har man nått toppen. Kan jag tycka! Kämpa på Esroth.

    SvaraRadera