lördag 16 januari 2010

På topp!

Nefan, jag kan ju inte hålla mig inomhus. Det är väl bäst att bara göra det jag ska, och lite till. Idag stod ju 5 km löpning eller vila på mitt schema. Eftersom jag sprang 8 km igår kväll så kändes det inte lämpligt att med halvömma ben springa ytterligare 5 km idag, så det fick bli cykeln på gymet istället. Väldigt mycket folk på gymet idag för att vara en lördag. Tur var väl det. Alla AMT:s och alla löpband var upptagna, så jag fick inte ens möjlighet att välja bort cykeln. I och för sig kunde jag ju ha valt en "vanlig" crosstrainer, men tänkte att imorgon väntar ju långpass löpning. Bättre att spara på ryggen tills då. Resultatet idag blev 60 min på cykeln. Svettigt som attan, och så jävla skönt! Sen lite situps och rygglyft innan dusch och hemgång. Styra upp lite lunch nu, och sen jobba från två. Jag är fortfarande på topp! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar