onsdag 20 januari 2010

Paus-läge.

Jag var och såg Snabba Cash ikväll. Jag har inte läst boken, hade inga direkta förväntningar, men jag tyckte den var rätt seg och långdragen emellanåt. Jag gillar nog inte ens att se film på bio. Jag gillar nog inte att sitta i ett rum tillsammans med massa andra människor heller. Att sitta där och bara titta på en duk i över två timmar, medan världen utanför går vidare. Det känns inte som ett värt tidsfördriv faktiskt. Det känns som att tiden står still. Att det som var där ute fortsätter medan jag själv bara är kvar där jag var innan. Jag kände samma sak på Starta-eget-informationen idag. Som om jag bara satt i en bubbla. Att min värld hamnade i nåt sorts paus-läge i ett par timmar. Men jag kanske behöver vila huvudet från funderingar och analyser jag också ibland....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar