torsdag 21 januari 2010

Positiva upplevelser!

Sex kilometer på bandet idag gick fint. Eller fint och fint, jag tänkte när jag sprang att jag ville ha en positiv upplevelse av löpbandet för en gångs skull. Att jag verkligen klarar av det utan att ge upp. Jag behöver påminna mig själv om att "ge upp finns inte". Om det hela tiden känns tungt att springa på bandet, så är det inte så himla roligt i längden. Till slut börjar jag ju känna att det inte spelar någon roll, och att jag lika gärna kan ge upp igen och igen och igen. Det blir som en ond cirkel av "misslyckanden". Det känns som att jag låter egot vinna för många gånger, och så vill jag ju inte ha det. Efter löpningen var jag hemma hos pappa och de hade bakat semlor, jag tackade nej och fick till svar "Du kan ju titta på den i alla fall". Jättefin, och så tog jag i den, luktade lite på den och ställde tillbaks den på tallriken. Det är en skön känsla att kunna stå emot frestelser. Att komma på sig själv med ovanor. Ikväll ska jag jobba, och imorgon blir det Viktväktarutbildning i Linköping - spännande! Jag har fått tummen ur och ringt två personer på Viktväktarna idag, men utan svar. Kanske skulle ta och göra ett nytt försök nu innan jag drar iväg till jobbet. Jag var på byn en sväng med Becca nyss. Där fanns den där stickade koftan jag trånat efter sedan länge på rea, och halva reapriset. Jag köpte den inte tidigare för att den var alldeles för dyr. Nu kostade den strax över hundralappen, så helt klart värt! Jag provade nya sport-BH:n imorse när jag sprang. Vet inte om jag blev mindre blöt i den, men den kändes helt okej i alla fall.

1 kommentar: