tisdag 12 januari 2010

Sluuuut!

Jahopp. Då var den kvällen avklarad. 3 timmar på Viktväktarna. Först besök av lokaltidningen som skulle göra något reportage om viktminskning osv. Så där hamnar väl säkert en stor bild på mig, förhoppningsvis inte på framsidan. Sedan invägning av massa folk, med varierande resultat efter alla dessa helger. jag hoppas att jag bidrog till någon sorts peppning i alla fall. Det är ju trots allt VÄLDIGT få minuter jag får med varje person vid vågen. Kul är det i alla fall. Sedan möte med veckomaterialgenomgång o sen fixa lite med kassa o statistik, innan det började ramla in folk till nästa klass. Då var det bara för mig att stressa iväg till buggen. Fortsättningskurs idag. Hua! Det var en del som jag kände igen från nybörjarkursen, men väldigt många nya ansikten. Roligt! Jag bara ler hela tiden. Jag tycker att det är så fantastiskt skoj! Nu blir det soffläge. Är helt slut! Mitt eget resultat blev -0,5. Så nu får jag äta ännu mer den kommande veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar