onsdag 6 januari 2010

Tacksamhet!

Jag kan ligga kvar en extra stund i sängen på morgoneo nu och känna tacksamhet över hur bra jag mår. Ett par sekunder för att bara reflektera över mitt mående. Idag sov jag alldeles för länge och hela min dag blir förskjuten, jag blir tung i huvudet. Jag kände i kroppen att en svacka var på gång, men bara genom att stanna upp ett par sekunder och iakkta tankarna så kommer jag tillbaks på banan igen. Det är som någon slår mig i huvudet och ifrågasätter vad fan jag gör. Och någon gång den senaste veckan fick jag in i min skalle att det är VANSINNE att gå runt och må dåligt. Idiotiskt rent ut sagt! Det är ingen med något som helst vett i skallen som MEDVETET väljer att gå runt och må dåligt. Allting handlar om omedvetenhet och det krävs att komma till insikt om att det är ens egna tankar som styr och kontrollerar ens mående för att kunna göra någonting åt det.

2 kommentarer:

  1. Ok här kommer en rejäl spark i rumpan! Hoppas den sparkar igång ditt humör. Kram.

    SvaraRadera