fredag 1 januari 2010

Visioner.

Jag försöker att äta bra och rätt, och just nu är det inte för att gå ner i vikt. Snarare för att få in bra rutiner, få i mig de näringsämnen min kropp behöver och för att bevisa för mig själv att jag faktiskt klarar av det. Visst kommer jag säkert tappa något kilo eller två på att äta bra, men det är inte prioriterat. Det som är viktigt är hur jag hanterar ätandet. Jag ser mig själv som någon som ska kunna göra bra val av bara farten. Många visioner, men jag tror att visioner är tydligare än mål. Mål är någonting jag uppnår och sedan är det över. En vision är en tänkbar situation, en handling i mitt huvud, där det är mer känsla bakomliggande, om hur jag vill att det ska vara. Som en målbild snarare än det mätbara målet. En vision kan i huvudet redan vara upplevt, och utifrån det kan jag framkalla en känsla, och behålla den känslan inom mig i strävan mot målet. Luddigt. Jag gör bra val i mitt huvud i alla fall, och känslan när jag gör bra val är tillfredsställande och jag är nöjd med mig själv. Positivt tänkande....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar