fredag 12 februari 2010

Inget val.

Jag skulle lätt kunna ifrågasätta mig själv. Efter en heldag med massa information och presentationer som avslutades med feedback med utbildaren och sedan middag, så är det dags att sätta sig och förbereda morgondagen. Kvällens största uppgift är att förbereda en lektion - en fängslande inledning, en faktaspäckad föreläsning, en givande diskussion och en kreativ sammanfattning med en förväntan om framtiden. Lektionen skall presenteras kl 08:30 imorgon. O nu är klockan lite efter nio och det är dags att börja med uppgifterna. Det finns inget som heter slut, orkar inte, är inte motiverad, trött, nere, ledsen, anti. Det finns bara KÖR! Det är ingen annan som gör det åt mig. Det är mitt eget ansvar. Det är bara att göra. Ursäkter finns ju liksom inte. Jag kan ju ge upp, men GE UPP FINNS INTE!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar