torsdag 4 februari 2010

Livlinan.

Jag vill hitta en balans mellan kroppsligt, själsligt och mentalt välmående. När två av tre är ur balans så får den tredje fungera som en livlina. En livlina som gör att jag lyckas hålla mig kvar på vägen, som tycks vara så pass smal att minsta felsteg skulle göra att jag föll flera meter ner i ett djupt dike. Jag vet nog inte riktigt vad eller hur jag gör, men jag är någonstans inom mig medveten om att jag inte har råd att mista mitt fokus eller medvetande helt och hållet, för då kommer jag att falla så hårt.

Fysisk träning, kost och mental träning. När den fysiska träningen och kosten spårar ur, eller inte blir av (som nu när jag är förkyld igen) försöker jag att bibehålla fokus på vad som är viktigt för mig för att jag ska må bra. Jag har livlinan i den mentala träningen... Livlinan som gör att jag inte faller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar