tisdag 23 mars 2010

Destruktivt.

Är det någon stund på dygnet som jag skulle kunna ge upp bara, så är det precis när jag vaknat. Mitt huvud tycks vara fyllt av destruktiva tankar då. Tankar som försöker att distrahera mig i nuet. Det jag kan, och försöker göra, är att bara skratta åt tankarnas försök. Ju mer jag identifierar mig med de destruktiva tankarna, desto mer destruktiv och nere blir jag, och det är ju trots allt bara tankar. Tankar som skapas utifrån en rädsla för det som kommer i framtiden. Jag kan vara toknervös inför att hålla mina klasser idag, men varför ska jag gå runt och ha ont i magen för någonting som kanske går dåligt i framtiden. Som jag skrev häromdagen, tankarna styr, och går jag och tänker att det kommer gå dåligt så kommer det att gå dåligt. Min uppgift är att fokusera här och nu och göra mitt bästa även när framtiden blir här och nu.

Åt helvete med tankarna!

1 kommentar:

  1. Lektionen i dag kommer att gå jättebra, ska tänka på dej. Du kan den ju, det är jag säker på. Ingen märker om det blir lite fel, de vet ju inte vad du egentligen skulle sagt eller hur? DU FIXAR DET.

    SvaraRadera