måndag 15 mars 2010

Tankefrö.

Utbildningen i helgen gjorde inte att jag kom till så många insikter, men att se de insikter som vissa andra kom till, så gick jag tillbaks till mig själv och fann motivation till att ta tag i mig själv igen.

Idag har jag varit uppe i Stockholm och hjälpt Helene att köra igång sina första klasser på ViktVäktarcentret på Söder. Galet! Vilket kaos! Jag är glad att jag har min egen lokal, mitt eget lager och mitt egna system för min registerkort, istället för att behöva dela med en massa andra konsulenter. Det är ju bäddat för kaos och oreda!

Men samtidigt. Jag älskar det. Jag älskar utmaningen.
Det bästa är att så ett frö i någons huvud. Ett tankefrö.

Imorgon är det dags för mig att ha klasser igen. Fint det!

2 kommentarer:

  1. Jag laddar för en en av mina drömgränser på vågen, hoppas få se det i morgon. Men man vet aldrig.

    SvaraRadera
  2. Visst e det underbart att så - o dessutom att se andra vårda o skörda de frö man "gett bort" ;)

    SvaraRadera