onsdag 7 april 2010

14,82 km

Jag älskar min garmin.

Jag känner mig ganska lat, men fan vad smidigt det är att slippa att mäta upp sträckan på nätet. Och sist stämde den så när som på 2 meter, och hur exakt kan man mäta på nätet då?

En härlig runda. Sjukt härlig. Jag lämnade egot hemma och lät benen bara springa. Inget direkt tempo, bara lugnt och skönt och njuta. Jag hade drygt tre timmar på mig innan min tid hos sjukgymnasten, så det blev löpning på känsla, åt det håll som näsan pekade. Skönt, så himla skönt!

Hur kan jag kalla mig lat efter 14,82 km kan man ju undra...

Jag väljer att vara i flödet.

2 kommentarer:

  1. Meen, jag tar mig ju 14-15km både till och från jobbet..

    Jahaa, man ska springa dem ;-)

    SvaraRadera
  2. Härligt vännen! :) Jag vill också ha en Garmin! Får väl börja fjäska nu inför min födelsedag i juni här hemma :) Pöss!

    SvaraRadera