torsdag 29 april 2010

Check!

Veckans två löppass är avklarade. Sex varv i spåret i måndags plus dit och hem resulterade i 12,16 km. Idag blev det en sväng till Valla över Ramsjöhult - 14,28 km - och efter det två varv i spåret, ytterligare 3,68 km, så idag totalt 17,96 km. Bra där! Turen till Valla skulle ha haft en retur på 11,74 km, men min kära löparvän led av diverse krämpor, så vi fick skjuts hem, eller tja, jag hoppade av vid spåret och sprang två varv där. Skönt! Jag känner mig i hyffsad form och skorna känns okej, fast jag fick lite ont i höger pektå (ja, den bredvid stortån) av att jag gled fram i skon i nedförsbackarna.

Maten går bra också. Har ätit frukost, lunch och middag varje dag. Idag har det varit lite sisådär med ifyllandet av checklistan, men jag tror det blev ett ganska bra komplement med nästan två timmar löpning.

Sömnen har prioriterats och nog har det blivit minst 8 timmar per natt hittills i alla fall. Lite halvdåligt med sömn natten mellan måndag och tisdag, men men...

Trettio minuter egentid per dag har prioriterats högt. Allt går så mycket lättare när jag är närvarande och i flödet.

Norrköping är klart. Öppnar där den 12 maj. Tre tider blir det. Någon medhjälpare har jag inte, men det finns väl säkert något syfte med det också.

Örjan är matad och brödet jag bakat tog jag precis ur ugnen, så nu doftar det av nybakt här. Mums mums!

Imorgon och på lördag blir det jobb på Harrys. På söndag har jag min söndagsklass. Jag gör mitt bästa, så får jag se vart det lider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar