lördag 17 april 2010

Ledighetsjobb.

Fredag och lördag denna veckan innebär ledighet för mig. Gårdagen började med jobb, då jag styrde upp med lokalen i Norrköping. Nu väntar jag bara på att han ska maila avtalet, så jag kan kika på det och sedan se till att bestämma vilka tider jag ska köra, och vilka dagar och när jag ska börja och beställa hem allt som behövs för en nystart. Hua! Lokal i Flen är nästintill klart också. Det blir nog så att jag startar upp i Norrköping och Flen under samma vecka. Det blir mycket spännande! Lokalen i Norrköping är sjukt central och kan nog dra rätt mycket folk. Mest spännande är att jag verkligen behöver hitta en medhjälpare. Men är det meningen att jag ska ha en medhjälpare så litar jag på att det löser sig. Annnars tog jag tag i min deklaration och fixade med den igår.. Installerade även bokföringsprogram, så nu är jag på gång. Nu är det bara..... x antal saker kvar att göra...
  • bil
  • kortterminal
  • planera lektion för kommande veckan
  • fixa medhjälpare

men det mesta löser sig... förr eller senare...

Förbannat roligt är det i alla fall att styra upp allting. I love it!

Imorgon ska jag ta mig tid för löpning om det inte är snöstorm. Och på kvällen efter min klass ska jag försöka mig på söndagsdansen. Prioritera. Och sen ladda för en intensiv jobbvecka igen. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar