fredag 30 april 2010

Mitt hem och mitt VV-lager.

Så här såg mitt hem ut tidigare idag när jag höll på att packa upp den tio kollin med ViktVäktar-grejer som stod utanför min dörr imorse. Jag skulle kunna ha suckat över alla jävla grejer, men jag känner bara en enorm glädje över att få organisera och fixa med mitt eget. Detta är inför uppstarten i Flen nästa helg. Mycket saker blir det. Vilken lycka!

Det känns som att det här kommer gå vägen. Beställning till Norrköping är gjord och den hinner förhoppningsvis fram i tid. Det blir intressant att se om jag hinner plocka upp och organisera allt där på morgonen den 12:e innan första klassen. Men å andra sidan så lär jag väl inte ha några medlemskortslådor att bläddra i, så det ska väl kunna gå smidigt.

På tal om annat, löpningen. Jag känner tacksamhet för varje runda som jag kan springa med positivt tänkande och utan smärta i ben och höfter. Men för det mesta kan smärtan bara vara en illusion. Hjärnan som vill lura mig att jag har ont och ska sluta springa. Det kan säkert låta naivt, men det är i de flesta fall jag själv som skapar mitt eget lidande, för att inte säga i alla fall.

Jag behöver sömn, mat, vatten, mental och fysisk träning. Jag förundras över min egen positivitet. Och jag är tacksam över de människor som korsar min väg genom livet. Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar